Jij bent kostbaar in mijn ogen

Mogelijkheden

Mijn begeleiding helpt jou om antwoorden te vinden op de vraag Wie ben ik? Ik luister naar je verhaal en je ervaringen en geef ruimte aan je gedachten en emoties. Ik help je om te kijken en luisteren naar de diepte in je bestaan en ervaringen. Wat is voor jou van waarde? Wat beweegt jou? Wat verlang je? Wat zoek je? Wie of wat zoekt jou?

Ik houd je een spiegel voor en als je gelovig bent en dat graag wil, pakken we de bijbel erbij (zie de uitleg over geloof hiernaast). Als het passend en helpend is, spreken we een massage af om contact te maken met de boodschappen van je lichaam. Mijn begeleiding is nadrukkelijk geen therapie, maar een gezamenlijke zoektocht waarbij jij aan het roer staat en de diepgang bepaalt.

Geloof


Het motto van mijn praktijk is een citaat uit de Bijbel: Jes. 43:4 voor de kenners. Ik ben nl. een gelovig mens en voel mij sterk verbonden met de spiritualiteit van kloosters. Dit bijbelcitaat geeft prachtig weer waarom ik dit werk doe.

In mijn begeleiding gaat het niet om mij en mijn geloof. Heb jij niks met religie? Helemaal goed. Ben jij wel gelovig? Fijn. Je mag hier zijn wie je bent en (niet) geloven wat je wilt. Ben je wel gelovig, weet dan dat dit wezenlijke onderdeel van je identiteit bij mij in veilige handen is.

Karakteristiek

Veel mensen zijn op zoek vanuit een vaag en onbestemd gevoel van richtingloosheid, van onrust, van onvrede. Mijn begeleiding helpt je om je belangrijkste ervaringen en verlangens in alle rust en veiligheid te onderzoeken, verbanden te ontdekken en zo inzicht en richting te vinden. Zo wordt geleidelijk helder wie je diep vanbinnen bent en kom je thuis in jezelf. Ik gebruik vormen van begeleiding, waarvan ik zelf de kracht heb ervaren. ZKM-zelfonderzoek, gesprekken en massage helpen je om op een liefdevolle manier de diepte in te gaan. De subpagina's en informatiefolders bieden meer informatie. Jij bepaalt wanneer het doel is bereikt en wanneer we het traject afsluiten.