Jij bent kostbaar in mijn ogen

Zelfonderzoek

De psychologie leert ons dat je identiteit een verhaal is over wie we zijn en willen worden. Je kunt je eigen levensverhaal (verleden, heden en toekomst) op een bijzondere manier in kaart brengen en onderzoeken: de ZelfKonfrontatie- of ZelfKennisMethode (ZKM).

Aan de hand van speciale vragen vertel je wat belangrijke ervaringen zijn in je leven. En dan ga je op een systematische manier onderzoeken welke gevoelens met deze ervaringen verbonden zijn. De uitkomst is als het ware een kaart van jouw innerlijke landschap van dit moment. Dat geeft veel helderheid en inzicht in wie je bent.

Folder


De ZKM biedt een intensieve vorm van zelfonderzoek naar wat voor jou waarde heeft in je leven. Een prachtige start om verder te groeien als uniek mens.

Download de folder voor informatie over de praktijk van een ZKM-zelfonderzoek.
Zelfonderzoek met de ZKM is een prachtige start van een proces van groei en richting vinden in je leven. Je ontwikkelt het verhaal van wie je bent en wie je wilt zijn. ZKM-zelfonderzoek heeft een paar bijzondere kenmerken.

  • de ZKM geeft stem aan je innerlijk via het levensverhaal: liefdevol maar soms ook confronterend
  • er is aandacht voor zowel vreugde als pijn en voor het wezen van de mens: het verlangen naar verbondenheid en het verlangen om je eigenheid uit te drukken in de wereld
  • de ZKM is geen test en geen therapie maar een weg naar zelfkennis
  • in de periode van ongeveer een maand krijg je veel inzicht en ontstaat een bijzonder gevoel van helderheid

Meer weten? Bezoek de website van de ZKM Vereniging en download mijn folder (ook als je van ver komt).

Kosten


Een ZKM-zelfonderzoek bestaat uit twee lange gesprekken van 2 tot 2,5 uur en ong. 2 uur zelfwerkzaamheid. Kom je van ver dan combineren we onze gesprekken tot een afspraak van een dag. Met het zelfonderzoek ben je ongeveer een maand bezig. De kosten bedragen € 300. Dat is inclusief de tijd die ik besteed aan analyse en rapportage. Je krijgt van mij twee maal een nota: aan het beginen aan het eind.

Vervolggesprekken van ongeveer een uur tot maximaal vijf kwartier kosten € 60 per gesprek. Je krijgt van mij een nota toegestuurd na afloop van ieder gesprek.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.