Jij bent kostbaar in mijn ogen

Contact

Je kunt op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de praktijk om vragen te stellen of je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. De gegevens vind je hiernaast. De kans bestaat dat je de voicemail treft. Laat dan een bericht achter met je naam en telefoonnummer en eventueel een tijdstip, zodat ik je terug kan bellen.

Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Ik lees mijn mail dagelijks, ook in het weekend. Ook het mailadres vind je hiernaast. Om je aan te melden, kun je tenslotte ook nog gebruik maken van het contactformulier.
Stacks Image 257

Torc - zelfonderzoek
5e Morigerlaan 1
9697 SK Blijham
T 06-13132476
M info@torc.nl

Locatie

De praktijk is gevestigd in Blijham, Oost-Groningen. Blijham ligt vlakbij Winschoten en Oude Pekela aan de rand van Westerwolde, een prachtig landschap met een afwisseling van bossen, akkers en leuke dorpen, doorsneden door de meanderende Ruiten Aa. Goed bereikbaar per openbaar vervoer (de trein brengt je tot aan Winschoten) en per auto. Vanaf Groningen ben je over de A7 via Winschoten in 35 minuten in Blijham. Vanaf Assen over de N33 naar Veendam en via de N366 en N367 langs Oude Pekela ben je er in 45 minuten. En vanaf Emmen over de N366 en N975 langs Musselkanaal en Onstwedde ben je er ook in 45 minuten.

Je kunt ook gebruik maken van onderstaande link (Google Maps) om je route te vinden.