Torc - zelfonderzoek

'Jij bent kostbaar in mijn ogen'

Contact

Je kunt op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de praktijk om vragen te stellen of je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. De gegevens vind je hiernaast. De kans bestaat dat je de voicemail treft. Laat dan een bericht achter met je naam en telefoonnummer en eventueel een tijdstip, zodat ik je terug kan bellen. Je kunt ook mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Ons eerste gesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Blijham. Dit gesprek is gratis. Als je dat prettiger vindt, spreken we bij jou thuis of elders af voor een kop koffie of thee. Dan vind ik het wel fijn als jij mijn reiskosten wilt betalen.
Stacks Image 257

Torc - zelfonderzoek
5e Morigerlaan 1
9697 SK Blijham
T 06-13132476
M info{apestaartje}torc.nl

Kennismaking en vervolg

Het eerste gesprek is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Het is goed om te weten met wie je te maken hebt. Of het ‘klikt’ en er een basis van vertrouwen is. Ook proberen we in dit eerste contact helder te krijgen welke vragen er leven en wat het doel van de begeleiding zou kunnen zijn. Alles mag ter sprake komen en ik zal je een toelichting geven op de mogelijkheden die ik bied. Soms komen mensen met andere verwachtingen. Of er ligt een onderliggende problematiek ten grondslag aan de vraag naar begeleiding. Dan kan het misschien beter zijn om een andere gesprekspartner of een andere vorm van begeleiding te zoeken. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn van doorverwijzing.

Bij een wederzijdse klik bepalen we samen de voorlopige inhoud. Ook mogelijkheden die je niet in mijn praktijk terugvindt, kunnen ter sprake komen en deel uitmaken van jouw pad. Denk bijvoorbeeld aan een retraite, een aantal dagen te gast zijn in een klooster, een cursus volgen of op trektocht gaan. Na afloop werk ik de voorlopige inhoud uit in een voorstel dat ik je toestuur. Als we het eens zijn over jouw traject, onderteken je het begeleidingsvoorstel en gaan we van start.