Jij bent kostbaar in mijn ogen

Mogelijkheden

Mijn begeleiding helpt jou om antwoorden te vinden op de vraag Wie ben ik? Ik luister naar je verhaal en je ervaringen en geef ruimte aan je gedachten en emoties. Ik help je om te kijken en luisteren naar de diepte in je bestaan en ervaringen. Wat is voor jou van waarde? Wat beweegt jou? Wat verlang je? Wat zoek je? Wie of wat zoekt jou?

Ik houd je een spiegel voor en als je gelovig bent en dat graag wil, pakken we de bijbel erbij. Als het passend en helpend is, spreken we een massage af om contact te maken met de boodschappen van je lichaam. Mijn begeleiding is nadrukkelijk geen therapie, maar een gezamenlijke zoektocht waarbij jij aan het roer staat en de diepgang bepaalt. Voor therapeutische hulp verwijs ik je door.

Voor wie?


Mijn praktijk staat open voor iedereen. Ik kan in het bijzonder van betekenis zijn voor:

  • spirituele zoekers: iedereen die onafhankelijk van dogma's verdieping zoekt in leven en geloven;
  • homoseksuele mannen en vrouwen die hun geloof en hun seksualiteit moeilijk kunnen combineren;
  • pastores die klem zitten tussen werk en privé, ambt en roeping.

Karakteristiek

Veel mensen zijn op zoek vanuit een vaag en onbestemd gevoel van richtingloosheid, van onrust, van onvrede. Mijn begeleiding helpt je om je belangrijkste ervaringen en verlangens in alle rust en veiligheid te onderzoeken, verbanden te ontdekken en zo inzicht en richting te vinden. Zo wordt geleidelijk helder wie je diep vanbinnen bent en kom je thuis in jezelf. Ik gebruik vormen van begeleiding, waarvan ik zelf de kracht heb ervaren. ZKM-zelfonderzoek, gesprekken en massage helpen je om op een liefdevolle manier de diepte in te gaan. De subpagina's en informatiefolders bieden meer informatie. Jij bepaalt wanneer het doel is bereikt en wanneer we het traject afsluiten.