Jij bent kostbaar in mijn ogen

Gesprek

Het gesprek is de begeleidingsvorm die wij in Nederland het beste kennen. Jouw levensverhaal, jouw vragen en verlangens vormen het onderwerp van onze ontmoetingen. Jij bepaalt waar we elkaar spreken: bij jou thuis, op je werk, in het park, in het bos etc. Ik kan je natuurlijk ook in mijn eigen praktijkruimte ontvangen.

Een begeleidingstraject kan bestaan uit een serie gesprekken, waarbij we bijvoorbeeld eens in de drie à vier weken een ontmoeting hebben. Een hogere frequentie is natuurlijk bespreekbaar, een lagere ook. Jij geeft aan waar we het tijdens een ontmoeting over gaan hebben. Ik luister, spiegel terug en laat soms stiltes vallen.

Queeste


Een wat langer durend traject dat wordt gestuurd door een actueel verlangen, noem ik een queeste: tien gesprekken gedurende een half jaar tot anderhalf jaar.

Uitgebreidere informatie over dit bijzondere traject vind je in de folder die je hieronder kunt downloaden.
Je kunt een traject dat bestaat losse gesprekken een bijzondere invulling geven, door een leerwens of intentie als leidraad te formuleren voor een langere periode van zelfonderzoek. Het traject krijgt het karakter van een queeste: een zoektocht naar antwoord op de vraag Wie ben ik? Tijdens onze ontmoetingen plaatsen we jouw ervaringen in het licht van deze leerwens en aan het eind verzamelen we de oogst.

De folder die je kunt downloaden vertelt je alle details van deze deze queeste.

Kosten


Losse gesprekken duren ongeveer een uur tot maximaal vijf kwartier. De kosten bedragen € 65 per uur, afgerond op halve uren. Je krijgt van mij een nota toegestuurd na afloop van het gesprek.

Een queeste bestaat uit tien gesprekken verspreid over langere periode en materiaal en ondersteuning per mail. Je krijgt 10% korting omdat je je voor langere tijd aan mij verbindt. De kosten bedragen derhalve € 585 voor het hele traject. Je krijgt van mij drie keer een nota toegestuurd: aan het begin, middenin en aan het eind.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.