<i>Coachingtraject</i>
Logo Torc
  • "I am not a victim, I am Your presence in this world" - LHBT-gelovige 0

Coachingtraject

Kom je van ver?

Woon je ver bij mijn praktijk in Oost-Groningen vandaan, maar wil je toch graag begeleiding? Dan is onderzoek van je levensverhaal met de ZKM een hele goede mogelijkheid. De eerste twee gesprekken van een ZKM-zelfonderzoek combineren we tot één dag van ca. 10:00 - ca. 16:00 u met een uur pauze voor de lunch.

Losse gesprekken voer ik het liefst tijdens een echte ontmoeting, maar af en toe een gesprek per telefoon of Zoom is mogelijk.
Het raakt me dat er een plek is voor mannen die homo en christen zijn waar ze in alle rust zichzelf mogen zijn en steeds meer worden.

Wat mij betreft erg veel waard!
man (47 jr.)

Jij staat aan het roer

Je voert de regie over jouw eigen traject. Jij beslist wat je in je traject op wilt nemen. Je gaat net zo ver de diepte in als jij zelf wil en maakt zo lang of kort gebruik van mijn begeleiding als je wenst. Ik ben niet de therapeut en jij de cliënt: daarvoor moet je bij de GGZ of de psycholoog zijn. Wij zijn gelijkwaardige mensen waarbij ik als coach met jou optrek.

Je krijgt de mogelijkheid om op liefdevolle manier de thema's geloof en homoseksualiteit in je leven uit te diepen en om in alle vrijheid en vertrouwen uit te zoeken hoe je hier verder mee om wilt gaan. Ik loop zo lang met je mee als jij dat nodig vindt.
Stacks Image 902

Vergoeding?

Op dit moment is vergoeding van de kosten van de begeleiding helaas niet mogelijk. Er wordt door de ZKM Vereniging (de beroepsvereniging van ZKM coaches) wel aan gewerkt om dit mogelijk te maken, maar vooralsnog moet je de kosten zelf betalen. Mocht geld een belemmering voor je zijn om hulp te vragen, meld dit dan in ons kennismakingsgesprek. Ik ben altijd bereid om te kijken of we met gespreide betaling toch samen op weg kunnen gaan. Laat geld je niet weerhouden om begeleiding te vragen als je dat nodig hebt.

Contactgegevens
Mobiel 06 - 13 13 24 76
5e Morigerlaan 1, Blijham
ma. + wo. + vr.: 9 - 17 u.


Vrijplaats