Jij bent kostbaar in mijn ogen

Werkwijze

Met bijzondere begeleidingsvormen ondersteun ik je graag bij je zoektocht. Via het contactformulier of per telefoon maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je dat prettiger vindt, kunnen we bij jou thuis of elders afspreken voor een kop koffie of thee. De kennismaking duurt drie kwartier tot een uur en is gratis.

In het kennismakingsgesprek leggen we een belangrijke basis van vertrouwen. Ik luister naar de vragen en verlangens die in je leven. Alles mag ter sprake komen. En ik kan je een toelichting geven op de vormen van begeleiding die ik je kan aanbieden. Bij een wederzijdse klik bepalen we samen de voorlopige inhoud. Na afloop werk ik dit uit in een voorstel dat ik je toestuur. Dan beslis je definitief of we met elkaar op pad gaan.

Kom je van ver?


Woon je ver bij mijn praktijk in Oost-Groningen vandaan, maar wil je toch graag begeleiding? Dan spreken we een bel-moment af om kennis te maken met elkaar.

Begeleiding met een zelfonderzoek van je levensverhaal of een massage zijn praktisch goed te regelen als je niet in de buurt woont. Op de betreffende pagina's kun je een folder downloaden, waarin ik uitleg hoe we dit uitvoeren als je verder weg woont.

Begeleidingstraject

Een traject bestaat uit een of meer begeleidingsvormen. De mogelijkheden die ik je kan aanbieden, vind je op de pagina Mogelijkheden en zijn subpagina's. Je vindt daar ook de informatie over de kosten, de frequentie van onze ontmoetingen en folders met nadere informatie die je kunt downloaden.

Ook mogelijkheden die je niet in mijn praktijk terugvindt, kunnen prima deel uitmaken van een traject. Denk bijvoorbeeld aan een retraite, een aantal dagen te gast zijn in een klooster, een cursus volgen of op trektocht gaan. Als we het eens zijn over de inhoud van jouw traject, onderteken je het begeleidingsvoorstel en gaan we van start.

Vergoeding en gespreide betaling

Op dit moment is vergoeding van de kosten van de begeleiding helaas niet mogelijk. Er wordt door de ZKM Vereniging (de beroepsvereniging van ZKM coaches) wel aan gewerkt om dit mogelijk te maken, maar vooralsnog moet je de kosten zelf betalen. Mocht geld een belemmering voor je zijn om hulp te vragen, meld dit dan in ons kennismakingsgesprek. Ik ben altijd bereid om te kijken of we met gespreide betaling toch samen op weg kunnen gaan.
Een traject van onderzoek en coaching instappen bij Pouwel levert echt meerwaarde op voor je leven. Ik heb dat tenminste zeker zo ervaren. Zijn sterke betrokkenheid bij religie en zingeving heeft mij in mijn persoonlijk geloof een stap verder gebracht. Instappen in een ZKM-/coachingstraject is een van de betere beslissingen geweest in de afgelopen tijd. Echt een aanrader!
man (43 jr.)