Torc - zelfonderzoek

'Jij bent kostbaar in mijn ogen'

Gesprekken

Het gesprek is de begeleidingsvorm die wij in Nederland het beste kennen. Jouw levensverhaal, jouw actuele ervaringen, vragen en verlangens vormen het onderwerp van onze ontmoetingen. Het is meestal gebruikelijk om af te spreken in een praktijkruimte voor een gesprek. Maar als je wilt, kunnen we ook elders afspreken: bij jou thuis, op je werk, in het park, in het bos etc. Je zult merken dat je al wandelend andere gesprekken krijgt dan wanneer we in mijn praktijk afspreken.

Een telefonische ontmoeting behoort ook tot de mogelijkheden. Dat is anders omdat wij elkaar niet zien, maar het kan wel degelijk zinvol en effectief zijn. Ik ben een goede luisteraar en pik ook het verhaal op onder de woorden die je zegt. Ook kunnen we consulten per mail afspreken.

Folder


Een wat langer durend traject dat wordt gestuurd door een actueel verlangen, noem ik een queeste: een zoektocht naar antwoorden op de vraag Wie ben ik? We hebben tien gesprekken gedurende een half jaar tot anderhalf jaar.

Uitgebreidere informatie over dit bijzondere traject vind je in de folder die je hieronder kunt downloaden.

Queeste

Gesprekken zijn een logisch vervolg op een ZKM-zelfonderzoek. De frequentie bepaal jij zelf, maar eens in de twee tot vier weken is gebruikelijk. Een hogere frequentie is natuurlijk bespreekbaar, een lagere ook. Jij geeft aan waar we het tijdens een ontmoeting over gaan hebben. Ik luister, spiegel terug en laat soms stiltes vallen.

Een bijzonder traject van losse gesprekken zonder voorafgaand ZKM-zelfonderzoek is de Queeste. Dit traject van tien gesprekken is een zoektocht naar antwoord op de vraag Wie ben ik? De leidraad voor zo'n langere periode van zelfonderzoek is een leerwens of intentie, die je aan het begin voor jezelf formuleert. Tijdens onze ontmoetingen plaatsen we jouw ervaringen in het licht van deze leerwens en aan het eind verzamelen we de oogst.

De folder die je kunt downloaden vertelt je alle details van deze deze queeste.

Kosten


Losse gesprekken duren ongeveer een uur tot maximaal vijf kwartier. De kosten bedragen € 65 per uur, afgerond op halve uren. Dit tarief geldt ook voor telefonische consulten. Als we elders afspraken maken, dan bereken ik mijn reiskosten door. Je krijgt van mij een nota toegestuurd na afloop van het gesprek.

Voor e-mailconsulten hanteer ik een vast tarief van € 50. Schriftelijk formuleren vraagt meer tijd dan mondeling contact, maar soms kan mijn reactie korter zijn en soms is een langer antwoord nodig. Vandaar dat ik kies voor een vast tarief en geen uurtarief.

Een queeste bestaat uit tien gesprekken verspreid over langere periode en materiaal en ondersteuning per mail. Je krijgt 10% korting omdat je je voor langere tijd aan mij verbindt. De kosten bedragen derhalve € 585 voor het hele traject. Je krijgt van mij drie keer een nota toegestuurd: aan het begin, middenin en aan het eind.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.