<i>Gratis gesprek</i>
Logo Torc
  • "I am not a victim, I am Your presence in this world" - LHBT-gelovige 0

Gratis gesprek

Kom je van ver?

Is de afstand tot mijn praktijk in Oost-Groningen groot, maar wil je toch graag begeleiding? Dan maken we een belafspraak om met elkaar kennis te maken.

Zelfonderzoek is praktisch goed te regelen als je niet in de buurt woont. In de folder over zelfonderzoek geef ik meer uitleg.
Je kunt met mij afspreken voor een gratis gesprek van een uur tot anderhalf uur. Dat gesprek mag over alles gaan wat jij maar wil. Natuurlijk over geloof of homoseksualiteit: daarover gaat immers deze website. Maar misschien wil je gewoon je hart eens luchten? Over iets wat je voortdurend bezighoudt? Over die leuke buurman of over gedoe in de kerk? Ik ben een goede luisteraar. Ik geef geen adviezen, maar kan je wel helpen om zelf een stapje verder te komen. Alles wat je mij vertelt, blijft vertrouwelijk tussen jou en mij.

Zo'n gratis gesprek kan ook als kennismaking dienen voor de betaalde begeleiding die ik aanbied. Tijdens het gesprek kun je je vragen stellen en ik kan toelichting geven op de mogelijkheden. Als je besluit om gebruik te maken van mijn aanbod, dan bepalen we tijdens het gesprek de voorlopige inhoud van jouw begeleidingstraject. Na afloop werk ik die afspraken dan uit in een voorstel dat ik je toestuur.

Als je het met mijn voorstel eens bent, dan onderteken je het en stuurt het voorstel terug. We hebben dan een contract en maken een afspraak om van start te gaan. De begeleiding duurt zo lang als nodig is. Jij bepaalt wanneer het klaar is: ook als het langer of korter duurt dan we hadden afgesproken.

Contactgegevens
Mobiel 06 - 13 13 24 76
5e Morigerlaan 1, Blijham
ma. + wo. + vr.: 9 - 17 u.


Vrijplaats