Aanmelding

Je kunt op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de praktijk om vragen te stellen of je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. De gegevens vind je hiernaast en onderaan de pagina. Uitgebreidere informatie vind je op de contactpagina. De kans bestaat dat je de voicemail treft. Laat dan een bericht achter met je naam en telefoonnummer en eventueel een tijdstip, zodat ik je terug kan bellen. Als je liever schriftelijk contact zoekt, mail mij dan of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Ons eerste gesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Blijham. Dit gesprek is gratis. Als je dat prettiger vindt, spreken we bij jou thuis of elders af voor een kop koffie of thee. Dan vind ik het wel fijn als jij mijn reiskosten wilt betalen.

Torc – zelfonderzoek
5e Morigerlaan 1
9697 SK Blijham
T 06-13132476
M info{apestaartje}torc.nl

Kennismaking en vervolg

Het eerste gesprek is bedoeld als wederzijdse kennismaking. Het is goed om te weten met wie je te maken hebt. Of het ‘klikt’ en er een basis van vertrouwen is. Ook proberen we in dit eerste contact helder te krijgen welke vragen er leven en wat het doel van de begeleiding zou kunnen zijn. Alles mag ter sprake komen en ik zal je een toelichting geven op de mogelijkheden die ik bied. Soms komen mensen met andere verwachtingen. Dan kan het misschien beter zijn om een andere gesprekspartner of een andere vorm van begeleiding te zoeken. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn van doorverwijzing.

Bij een wederzijdse klik maken we afspraken over de start van het geloofsonderzoek en het eventuele vervolg. Onze afspraken leg ik vast in een begeleidingsovereenkomst die ik je toestuur. Ook zaken als privacy en verantwoordelijkheden maken hier deel van uit. Je ondertekent de begeleidingsovereenkomst en stuurt die terug. Voor de start van het geloofsonderzoek zie ik je dan graag op het afgesproken tijdstip in de praktijk.

WELKOM!